preskoči na sadržaj

Prirodoslovno-grafička škola Zadar

Login
Tražilica
Kemijski laboratorij

         

Terenska nastava

 

 

Zelene ulice našeg grada

Forenzična ispitivanja

Brojač posjeta
Ispis statistike od 15. 5. 2013.

Ukupno: 2481576
Ovaj mjesec: 1283
Ovaj tjedan: 278
Danas: 2
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Konačni rezultati ponovljenog natječaja - GameINg
Autor: Martina Perić, 14. 12. 2021.

Povjerenstvo za odabir sudionika mobilnosti u Erasmus+ GameINg projektu objavljuje konačne rezultate ponovljenog natječaja za odabir sudionika mobilnosti.


Povjerenstvo za odabir sudionika mobilnosti u Erasmus+ GameINg projektu objavljuje konačne rezultate ponovljenog natječaja za odabir sudionika mobilnosti.

Rezultati su podijeljeni u tri grupe po obrazovnim smjerovima. Kod smjera web dizajner dvoje učenika prelazi crtu i nalazi se na listi sudionika. Na ljestvici poretka za smjer grafički urednik - dizajner jedan učenik/ca se nalazi iznad crte i ostvaruje pravo sudjelovanja u programu mobilnosti Video Games Art. Pomak u odnosu na privremenu ljestvicu poretka se dogodio na listi za Web dizajnere zbog odustajanja jednog učenika/ce od sudjelovanja u projektu.

Učenici koji se nalaze ispod crvene crte čine rezervnu listu sudionika. Učenici s rezervne liste će sudjelovati u svim pripremama kako bi mogli zauzeti oslobođeno mjesto i nesmetano sudjelovati u mobilnosti ukoliko oni s prve liste odustanu.

Web dizajner: (1 sudionik programa mobilnosti Video Games Art i 1 sudionik programa Video Game Development označeni su zeleno, a  ostali učenici se nalaze na rezervnoj listi sudionika)

Grafički urednik - dizajner: (1 učenik/ca sudionik programa mobilnosti Video Games Art označen/a je zeleno, ostali učenici se nalaze na rezervnoj listi sudionika)

Medijski tehničar: (učenici/e se nalaze na rezervnoj listi sudionika)

 

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju