preskoči na sadržaj

Prirodoslovno-grafička škola Zadar

Login
Tražilica
Kemijski laboratorij

         

Terenska nastava

Popis udžbenika
 

 

Zelene ulice našeg grada

Forenzična ispitivanja

Brojač posjeta
Ispis statistike od 15. 5. 2013.

Ukupno: 2477321
Ovaj mjesec: 489
Ovaj tjedan: 177
Danas: 38
vijesti
Opis projekta GameINg programa Erasmus+
Anamarija Ivković / datum: 13. 1. 2020. 08:54

Projektom GameINg, učenici će unaprijediti vještine i kompetencije stečene dosadašnjim formalnim obrazovanjem te usvojiti nove vještine upotrebom inovativnih tehnologija tijekom obavljanja stručne prakse u EU. Učenici koji se obrazuju za zanimanja grafički urednik-dizajner, medijski tehničar i web dizajner unutar kurikuluma nemaju predviđenu stručnu praksu u realnom radnom okruženju. Škola nema dovoljno sredstava za inovativne tehnologije i mogućnosti kako bi učenicima osigurala relevantne kompetencije i pripremila ih za tržište rada.


[OPŠIRNIJE]Prvi tjedan u Sevilli - realizacija mobilnosti Erasmus+ projekta GameINg Innovative Gamers
Administrator / datum: 3. 4. 2022. 17:29

Konačno smo krenuli na put na mobilnost u Sevillu nakon dugo vremena i velikog broja odgoda zbog korona krize. Nekoliko zadnjih dana u školi je raslo uzbuđenje oko priprema za neke od nas moglo bi se reći životnog putovanja.


[OPŠIRNIJE]Konačni rezultati ponovljenog natječaja - GameINg
Martina Perić / datum: 14. 12. 2021. 15:57

Povjerenstvo za odabir sudionika mobilnosti u Erasmus+ GameINg projektu objavljuje konačne rezultate ponovljenog natječaja za odabir sudionika mobilnosti.


[OPŠIRNIJE]Erasmus+ GameINg - privremeni rezultati drugog ponovljenog natječaja za odabir sudionika
Martina Perić / datum: 10. 12. 2021. 13:13

Povjerenstvo za odabir sudionika mobilnosti u Erasmus+ GameINg projektu objavljuje privremene rezultate ponovljenog natječaja za odabir sudionika mobilnosti. Konačnu ljestvicu poretka kao i odluku o sudionicima mobilnosti donijet će Povjerenstvo za odabir polaznika mobilnosti nakon završetka žalbenog postupka te će rezultate objaviti na mrežnim stranicama škole 14. prosinca 2021. Žalbe se primaju u tajništvu škole do 14. prosinca u 11 sati.


[OPŠIRNIJE]Drugi ponovljeni poziv za sudjelovanje u ERASMUS+ projektu GameINg Innovative Gamers
Martina Perić / datum: 2. 12. 2021. 12:52

Cilj ovoga projekta mobilnosti je našim učenicima omogućiti unapređenje stručnih i poduzetničkih vještina i kompetencija na području profesionalnog razvoja u okviru grafičke i audiovizualnih tehnologija.
Nakon nemogućnosti realizacije programa mobilnosti u ožujku 2020. godine i travnju/svibnju 2021. došlo je do promjena na listi sudionika u oba programa.

Zbog upražnjenih mjesta na listama sudionika ( 2 sudionika smjera web dizajner i 1 sudionik smjera grafički urednik - dizajner) i na rezervnim listama (sudionici svih obrazovnih smjerova) pozivamo sve zainteresirane učenike drugih, trećih i četvrtih razreda smjerova grafički urednik - dizajner, web dizajner i medijski tehničar da se prijave za sudjelovanje u projektu mobilnosti putem ovog obrasca:
Prijavni obrazac - GameINg

Natječaj je otvoren od 2.12.2021. do 7.12.2021. u 23:59 sati.


Više o projektu i o kriterijima odabira polaznika mobilnosti u ovom dokumentu:
Ponovljeni poziv za sudjelovanje u ERASMUS+ projektu GameINg Innovative Gamers


Upute za pisanje motivacijskog pisma: preuzmi ovdje

Za više informacija možete se obratiti prof. Martini Perić, voditeljici projekta.

 

 


[OPŠIRNIJE]Erasmus+ GameINg - rezultati ponovljenog natječaja za sudionike mobilnosti
Martina Perić / datum: 17. 3. 2021. 18:46

Povjerenstvo za odabir sudionika mobilnosti u Erasmus+ GameINg projektu objavljuje konačne rezultate ponovljenog natječaja za odabir sudionika mobilnosti.


[OPŠIRNIJE]Erasmus+ GameINg - rezultati ponovljenog natječaja za sudionike mobilnosti
Martina Perić / datum: 16. 3. 2021. 17:45

Povjerenstvo za odabir sudionika mobilnosti u Erasmus+ GameINg projektu objavljuje privremene rezultate ponovljenog natječaja za odabir sudionika mobilnosti. Konačnu ljestvicu poretka kao i odluku o sudionicima mobilnosti donijet će Povjerenstvo za odabir polaznika mobilnosti nakon završetka žalbenog postupka te će rezultate objaviti na mrežnim stranicama škole 17. ožujka 2021. Žalbe se primaju u tajništvu škole do 17. ožujka u 14 sati.


[OPŠIRNIJE]Ponovljeni poziv za sudjelovanje u ERASMUS+ projektu GameINg Innovative Gamers
Martina Perić / datum: 8. 3. 2021. 08:00

Cilj ovoga projekta mobilnosti je našim učenicima omogućiti unaprjeđenje stručnih i poduzetničkih vještina i kompetencija na području profesionalnog razvoja u okviru grafičke i audiovizualnih tehnologija.
Nakon nemogućnosti realizacije programa mobilnosti u ožujku prošle godine došlo je do promjena na listi sudionika u oba programa.

Zbog upražnjenih mjesta na listama sudionika i na rezervnim listama pozivamo sve zainteresirane učenike drugih, trećih i četvrtih razreda smjerova grafički urednik - dizajner, web dizajner i medijski tehničar da se prijave za sudjelovanje u projektu mobilnosti putem ovog obrasca:
Prijavni obrazac - GameINg

Natječaj je otvoren od 8.3.2021. do 11.3.2021. u 12:00 sati.


Više o projektu i o kriterijima odabira polaznika mobilnosti u ovom dokumentu:
Ponovljeni poziv za sudjelovanje u ERASMUS+ projektu GameINg Innovative Gamers


Upute za pisanje motivacijskog pisma: preuzmi ovdje


[OPŠIRNIJE]Maja Rep / datum: 13. 11. 2019. 18:20

[OPŠIRNIJE]Erasmus+ GameINg - konačna ljestvica poretka
Martina Perić / datum: 5. 11. 2019. 13:28

Povjerenstvo za odabir sudionika mobilnosti u Erasmus+ GameINg projektu u nastavku ovog teksta objavljuje konačnu ljestvicu poretka.


[OPŠIRNIJE]Erasmus+ GameINg - rezultati natječaja za sudionike mobilnosti
Martina Perić / datum: 1. 11. 2019. 11:38

Povjerenstvo za odabir sudionika mobilnosti u Erasmus+ GameINg projektu objavljuje privremenu ljestvicu poretka. Konačnu rang ljestvicu kao i odluku o sudionicima mobilnosti donijet će Povjerenstvo za odabir polaznika mobilnosti nakon završetka žalbenog postupka te će rezultate objaviti na mrežnim stranicama škole 5. studenog 2019. Žalbe se primaju u tajništvu škole do 4. studenog u 14 sati.

Rezultati su podijeljeni u tri grupe po obrazovnim smjerovima, a unutar svake grupe je točno određen broj mjesta po programima mobilnosti kako je navedeno u natječaju.

Prvih dvoje učenika na svakoj listi koji se nalaze ispod crte čine rezervnu listu sudionika. Učenici s rezervne liste će sudjelovati u svim pripremama kako bi mogli zauzeti oslobođeno mjesto i nesmetano sudjelovati u mobilnosti ukoliko oni s prve liste odustanu.


[OPŠIRNIJE]gameING Erasmus+ projekt u šk. godini 2019./2020.
Maja Rep / datum: 24. 10. 2019. 14:58

Naša škola ove godine po prvi puta samostalno sudjeluje u Erasmus+ projektu pod nazivom gameING, koji će našim učenicima pružiti mogućnost usvajanja znanja i tehnologija iz područja razvoja i dizajna video igara.


[OPŠIRNIJE]Poziv za sudjelovanje u ERASMUS+ projektu GameINg Innovative Gamers
Martina Perić / datum: 18. 10. 2019. 20:40

Cilj ovoga projekta mobilnosti je našim učenicima omogućiti unaprjeđenje stručnih i poduzetničkih vještina i kompetencija na području profesionalnog razvoja u okviru grafičke i audiovizualnih tehnologija. Svi zainteresirani učenici drugih, trećih i četvrtih razreda smjerova grafički urednik - dizajner, web dizajner i medijski tehničar mogu se prijaviti za sudjelovanje u projektu mobilnosti putem ovog obrasca: Prijavni obrazac - GameINg

Natječaj je otvoren od 18.10. do 25.10.2019. u 12:00 sati.


Više o projektu i o kriterijima odabira polaznika mobilnosti u ovom dokumentu:
Poziv za sudjelovanje u ERASMUS+ projektu GameINg Innovative Gamers


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju