preskoči na sadržaj

Prirodoslovno-grafička škola Zadar

Login
Tražilica
Kemijski laboratorij

         

Terenska nastava

 

 

Zelene ulice našeg grada

Forenzična ispitivanja

Brojač posjeta
Ispis statistike od 15. 5. 2013.

Ukupno: 2481576
Ovaj mjesec: 1283
Ovaj tjedan: 278
Danas: 2
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Erasmus+ GameINg - privremeni rezultati drugog ponovljenog natječaja za odabir sudionika
Autor: Martina Perić, 10. 12. 2021.

Povjerenstvo za odabir sudionika mobilnosti u Erasmus+ GameINg projektu objavljuje privremene rezultate ponovljenog natječaja za odabir sudionika mobilnosti. Konačnu ljestvicu poretka kao i odluku o sudionicima mobilnosti donijet će Povjerenstvo za odabir polaznika mobilnosti nakon završetka žalbenog postupka te će rezultate objaviti na mrežnim stranicama škole 14. prosinca 2021. Žalbe se primaju u tajništvu škole do 14. prosinca u 11 sati.


Povjerenstvo za odabir sudionika mobilnosti u Erasmus+ GameINg projektu objavljuje privremene rezultate ponovljenog natječaja za odabir sudionika mobilnosti.

Rezultati su podijeljeni u tri grupe po obrazovnim smjerovima. Kod smjera web dizajner dvoje učenika prelazi crtu i nalazi se na listi sudionika. Na ljestvici poretka za smjer grafički urednik - dizajner jedan učenik/ca se nalazi iznad crte i ostvaruje pravo sudjelovanja u programu mobilnosti Video Games Art. Sva tri slobodna mjesta su rezultat promjena na listama iz 2020. i 2021. godine (odustajanja nekih sudionika zbog nemogućnosti realizacije programa mobilnosti u planiranim terminima).

Učenici koji se nalaze ispod crvene crte čine rezervnu listu sudionika. Učenici s rezervne liste će sudjelovati u svim pripremama kako bi mogli zauzeti oslobođeno mjesto i nesmetano sudjelovati u mobilnosti ukoliko oni s prve liste odustanu.

Web dizajner: (1 sudionik programa mobilnosti Video Games Art i 1 sudionik programa Video Game Development označeni su zeleno, a  ostali učenici se nalaze na rezervnoj listi sudionika)

Grafički urednik - dizajner: (1 učenik/ca sudionik programa mobilnosti Video Games Art označen/a je zeleno, ostali učenici se nalaze na rezervnoj listi sudionika)

Medijski tehničar: (učenici/e se nalaze na rezervnoj listi sudionika)

 

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju